Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Årskonferansen 2023 – Linjer

Den 16. mars inviterer Offshore Norge til årets årskonferanse. Invitasjoner vil bli sendt ut på nyåret.

Ett år med krig i Europa har vist oss grusomme lidelser. Inflasjon, rentehevinger og energipriser har fått mange til å ta frem begrepet dyrtid. Sentralt i dette står energimarkedene. Hvordan skal vi sikre energi nå og i fremtiden? Hvordan skal vi sikre ny og mer differensiert energi? Hvordan skal vi nå nødvendige klimamål? Og hvilken rolle skal Norge spille?

Disse utfordringene ligger på bordet når Offshore Norge inviterer til årskonferanse torsdag 16. mars 2023 kl. 12:00 i Skur 13 i Oslo.

Her kan du se direkte fra i morgen klokken 12:00

Les mer på nettstedet for årskonferansen.

Til årskonferansen kommer olje- og energiminister Terje Lien Aasland. Han sitter med ansvaret for noen av vår tids største utfordringer og skal tenke her og nå - og for fremtiden. Han blir blant annet utfordret av partilederne Sylvi Listhaug (FrP) og Guri Melby (V) på hvilken rolle Norge skal ha som energinasjon.

Litauen er et av våre baltiske naboland som i likhet med oss grenser mot Russland. Fra Litauen kommer Dalia Grybauskaitè som var president frem til 2019. Hun var EUs finanskommissær etter finanskrisen i 2008 og omtales i hjemlandet som "The Iron Magnolia". Hun kommer for å snakke om en ny europeisk dagsorden.

Hvorfor går det så tregt å komme i gang med havvind på norsk sokkel? Det vanker både utfordringer og tips når generaldirektøren for den danske Energistyrelsen, Kristoffer Böttzauw, kommer til Oslo. Og er det CCS som er løsningen for tyske industriarbeidsplasser i et lavutslipps Europa?

Statsminister Jonas Gahr Støre og Høyres leder Erna Solberg bidrar. Vi har samlet et knippe norske ordførere og ordførerkandidater foran høstens valg til å snakke om hva offshoreindustrien betyr for norske kommuner. Vi har invitert noen av industriens fremste ledere til å diskutere og belyse muligheter og problem.

Kontaktinfo

For pressehenvendelser, ta kontakt med Kolbjørn Andreassen: kolbjorn.andreassen@offshorenorge.no

Andre spørsmål? Vennligst benytt vårt kontaktskjema.