Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Personvern

Her finner du alt om personvern hos Offshore Norge.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan Offshore Norge samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Offshore Norge, ved administrerende direktør, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Hvilke opplysninger behandler vi på våre nettsteder og hvilke rettigheter har jeg?

Dataene som samles inn, er anonymiserte, og kan ikke brukes til å identifisere deg som person.

Brukere har mulighet til å melde seg på nyhetsbrev/nyhetsvarsel. Kontaktinformasjon som oppgis ved påmelding til nyhetsbrev utleveres ikke til andre, og du kan til enhver tid be om å slettes fra nyhetsvarseltjenesten, eller be om innsyn i hvilken informasjon som er lagret om ditt abonnement/medlemskap. Behandlingsgrunnlaget er samtykke som du gir ved å melde deg på nyhetsbrev.

Webanalyse og informasjonskapsler

Offshore Norge benytter seg av Plausible Analytics, som ikke benytter seg av informasjonskapsler og overholder fullt ut GDPR, CCPA og PECR. 

Plausible Analytics

Selv om formålet med Plausible Analytics er å spore bruken av et nettsted, kan dette fortsatt gjøres uten å samle inn personopplysninger eller personlig identifiserbar informasjon (PII), uten å bruke informasjonskapsler og mens personvernet til de besøkende på nettstedet respekteres. 

Ved å bruke Plausible Analytics utføres all sidemåling helt anonymt. De måler kun de mest essensielle datapunktene og ingenting annet. Alle beregningene de samler inn passer på én enkelt side. 

Informasjonskapsler på sosiale medier

Vi har profiler/sider i sosiale medier. Når du besøker disse sidene, eksempelvis vår selskapsside på Facebook, vil det sosiale mediet, eksempelvis Facebook, behandle dine personopplysninger til sine egne formål og bruke informasjonskapsler.

Offshore Norge har ingen innflytelse over hvordan de sosiale mediene bruker personopplysningene dine. Hvis du vil vite mer om informasjonskapsler som brukes av sosiale medier, og hvilke data de kan samle inn, kan du lese de sosiale medienes egne personvernerklæringer og regler for informasjonskapsler. Nedenfor finner du en liste over personvernerklæringene til de sosiale mediene Offshore Norge bruker mest:

Kontaktopplysninger

Offshore Norge ønsker til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern. Om du har ytterligere spørsmål om hvilken informasjon som lagres eller våre retningslinjer for personvern – ta kontakt med vår redaktør.

Stian Danielsen
Redaktør, kommunikasjonsleder tariff og arbeidsliv