Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde
FOTO: TOTAL E&P NORGE A/S/NORWEGIAN PETROLEUM MUSEUM

Seminar: Venter høy aktivitet på plugging og nedstenging

De neste fem årene blir aktiviteten høy innenfor plugging av brønner og nedstengning av installasjoner. På årets Plug & Abandonment Seminar vil du få vite alt om hva som skjer i markedet fremover. Meld deg på i dag!

De neste fem årene blir aktiviteten høy innenfor plugging av brønner og nedstenging av installasjoner. På årets Plug & Abandonment Seminar vil du få vite alt om hva som skjer i markedet fremover. Meld deg på i dag!

I løpet av seminaret vil aktørene presentere den siste statusen, dele erfaring og læring fra operasjoner og gi inspirasjon til nye ideer og teknologier som kan brukes innen plugging og forlating av brønner, samt nedstenging og fjerning av installasjoner.

Det er ventet høy aktivitet i tidsperioden 2023-2028 spesielt på brønnsiden:

  • Estimert antall P&A-operasjoner: 152
  • Estimert antall slot recovery brønnoperasjoner: 337
  • Av disse er det estimert at 17 er subsea P&A brønnoperasjoner

Det skal også fjernes minst 256.000 tonn med installasjoner som skal sendes til land for opphugging.

Seminaret er gratis og flere hundre har allerede meldt seg på arrangementet som går av stabelen 19. oktober på Quality Airport Hotel Stavanger.

Møt et tjuetall leverandører som stiller på stands og blir oppdatert på den beste og nyeste teknologien relatert til P&A.

Se programmet her

Meld deg på her

Påmeldingsfristen er 16. oktober.