Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Årskonferansen 2024 - Meldinger

Den 7. mars inviterer Offshore Norge til årets årskonferanse ⭐

En urolig verden har dannet bakteppet for energidebatten de siste to årene. Dessverre har mye gått fra vondt til verre på den internasjonale dagsorden. Samtidig jobber den norske offshoreindustrien målrettet for å være Europas viktigste leverandør av energi, og parallelt nå ambisiøse klimamål. Dette er en ikke en jobb som kan gjøres i et vakuum – det krever det beste av den norske modellen.

Samarbeid og samspill. Forventingene er tydelige.

Offshore Norge inviterer derfor til årskonferansen 2024 som har fått tittelen «Meldinger». Industrien skal møtes for å gi klare meldinger. Til myndighetene. Til samfunnet. Og til industrien selv.

Årskonferansen arrangeres på Skur 13 i Oslo torsdag 7. mars med start kl. 11:00

Årskonferansen er kun for inviterte gjester, men arrangementet blir også streamet på Facebook og offshorenorge.no.

Til årets konferanse er vi stolte over å ønske velkommen Kadri Simson - EU-kommissær for energi. Hun vil dele kommisjonens tanker om hvordan Europa skal sikre energi samtidig som klimamålene stadig skjerpes. Simson vil også adressere Europas forventninger til Norge. Til årskonferansen kommer hun sammen med Norges energiminister Terje Aasland og Equinors konsernsjef Anders Opedal.

Aker BPs toppsjef Karl Johnny Hersvik lover noen klare meldinger og vi har samlet både industritopper og sentrale politikere for å forstå mer av hva som skjer med havvind.

Partilederne Erna Solberg og Sylvi Listhaug deltar og det samme gjør en rekke andre av våre toppolitikere.

Hva skal til for at de unge talentene velger offshoreindustrien og hva skal vi egentlig bruke kunstig intelligens til? Det håper vi også du skal forstå mer av hvis du følger med på årets årskonferanse.

Les mer om årskonferansen her

For praktiske spørsmål

For pressehenvendelser:

Maria Barstad Sanner
Teamleder/kommunikasjonssjef