Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde

Torbjørn Giæver Eriksen til Norsk olje og gass

Torbjørn Giæver Eriksen (45) er i dag ansatt som leder for samfunnskontakt og politikk i Norsk olje og gass. Han kommer fra stillingen som partner og seniorrådgiver i First House.

- Jeg er svært tilfreds med å få Torbjørn på laget. Han har unik politisk erfaring og svært solid kunnskap om det norske samfunnet, sier Tommy Hansen, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norsk olje og gass.

Eriksen har vært sekretær for Arbeiderpartiets bystyregruppe i Oslo, rådgiver for Arbeiderpartiets Stortingsgruppe, politisk rådgiver i Finansdepartementet og statssekretær for statsminister Jens Stoltenberg. Siden 2012 har han vært partner i rådgivningsfirmaet First House. Han har mastergrad i offentlig politikk fra Princeton University.

 - Olje- og gassindustrien er Norges suverent største og viktigste næring. Når man har jobbet med politikk vet man hvor enormt viktig denne næringen er for det norske velferdssamfunnet. Nå gleder jeg meg til å bidra til nye kapittel i historien om det norske oljeeventyret, sier Torbjørn Giæver Eriksen.

Norske olje og gass er bransjeforening og arbeidsgiverorganisasjon for olje- og gasselskap og oljeserviceselskap på norsk sokkel. Torbjørn Giæver Eriksen starter i sin nye jobb 1. desember.

For ytterligere kommentarer, vennligst kontakt

Torbjørn Giæver Eriksen, mobil 995 41 911

Tommy Hansen, direktør kommunikasjon og samfunnskontakt, mobil 909 58 450