Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Enighet på Oljeoverenskomsten

Norsk olje og gass og Norsk Industri er kommet til enighet med Safe, Negotia og Parat på Oljeoverenskomsten.

- Vi er glade for at vi også er kommet til enighet med Safe, Negotia og Parat på Oljeoverenskomsten, slik vi tidligere i dag ble med Industri Energi på Bransjeavtalen. Det er i all hovedsak en forlengelse av eksisterende tariffavtale, med noen tilpasninger i forhold til frontfagoppgjøret. Lønn vil forhandles på den enkelte bedrift, sier forhandlingsleder Jan Hodneland i Norsk olje og gass.

Overenskomsten gjelder for medlemmer av Safe, Parat og Negotia som i hovedsak arbeider fast på land i operatørselskapene og omfatter om lag 1200 ansatte.

Kontakt
Jan Hodneland, forhandlingsleder Norsk olje og gass, mobil 913 41 301
Kolbjørn Andreassen, kommunikasjonsansvarlig Norsk olje og gass, mobil 952 82 808

Fakta om landavtalene

Mandag til onsdag denne uken er satt av til forhandlinger på Bransjeavtalen med Industri Energi og Oljeoverenskomsten med Safe, Parat og Negotia. Om lag fem tusen ansatte omfattes av avtalene. De fleste jobber på land blant annet i Statoil, BP Norge, ConocoPhillips Norge, Det norske oljeselskap, Eni Norge, Esso Norge, Lundin Norway, Norske Shell, Total E&P Norge, Wintershall Norge, Gassco, Teekay Shipping Norway, KCA Deutag Drilling Norge, ESS Support Services og ASCO Norge.