Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde

Rekordstor interesse for leting etter olje og gass i Norge

Aldri før har flere oljeselskaper søkt om nytt areal i TFO-rundene.

PRESSEMELDING:

Da søknadsfristen for den årlige konsesjonsrunden i de best kjente leteområdene (TFO 2017) gikk ut, hadde 39 oljeselskaper meldt sin interesse for å få tildelt nytt areal for å lete etter olje og gass i de beste kjente leteområdene på norsk kontinentalsokkel.

– ­­­Den store interessen viser at olje- og gasselskapene oppfatter norsk sokkel som attraktiv, men det kommer ikke av seg selv. I disse valgkamptider er det viktig at de politiske partiene lover å opprettholde stabile rammevilkår for industrien, sier administrerende direktør i Norsk olje og gass, Karl Eirik Schjøtt-Pedersen.