Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde

Årskonferanse 2018: Moment - fremtiden under arbeid

Torsdag 15. mars ble Norsk olje og gass' årskonferanse arrangert. Her finner du program og opptak av direktesendingen.

Her kan du se opptak av hele årskonferansen:

Da oljeprisen falt måtte olje- og gassnæringen tenke nytt. For å være konkurransedyktige i en tid med lavere oljepris var det nødvendig å kutte kostnader og jobbe smartere. Næringens mange kloke hoder tok utfordringen og brettet opp ermene. Pessimisme er snudd til optimisme.

Skal spille en nøkkelrolle
Teknologiutvikling og innovasjon preger den pågående omstillingen. Det er moment i bransjen, drevet frem av visjonene og kunnskapen til titusener olje- og gassarbeidere.

- Vi har all grunn til å være stolte av olje- og gassnæringen i Norge. Olje og gass har gitt Norge en velstandsøkning vi bare kunne drømme om og står bak en stor del av nyskapningen og teknologiutviklingen i landet. Vi leverer sikker energi som gjør det mulig for Europa å bli mer miljøvennlig, sier administrerende direktør i Norsk olje og gass, Karl Eirik Schjøtt-Pedersen.

- Vi skal ta i bruk ny teknologi som gjør nye løsninger mulige. Stadig jakte etter mer kostnadseffektive og klimavennlige løsninger i hele produksjonskjeden. Olje og gass har en nøkkelrolle i fremtidens samfunn, sier Schjøtt-Pedersen.

Her kan du lese mer om konferansen.

Til konferansen har vi invitert bl.a. statsminister Erna Solberg (H), partileder Jonas Gahr Støre (Ap), konserndirektør i Statoil Arne Sigve Nylund, tidligere konsernsjef i SAS Jan Carlzon, politisk redaktør i Aftenposten Trine Eilertsen og andre gjester fra næringsliv, politikk og samfunnsliv. Konferansen ledes av Arne Hjeltnes.

  • Programmet for årets konferanse kan du kan du finne her

  • Følg konferansen på sosiale medier på #moment2018.