Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde
Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen

Maria Barstad Sanner til Norsk olje og gass

Maria Barstad Sanner er ansatt som rådgiver i Norsk olje og gass. Barstad Sanner er 26 år og har de siste årene vært generalsekretær i Unge Høyre.

Maria Barstad Sanner har i mange år vært engasjert i Unge Høyre, både som generalsekretær i Unge Høyre, fylkessekretær og leder av Akershus Unge Høyre, og folkevalgt i Bærum kommune. Barstad Sanner har studert statsvitenskap ved Universitetet i Oslo.

- Maria har hatt administrativt ansvar for en stor ungdomsorganisasjon. Hun er et stort talent og har også en veldig god oversikt over både denne og neste generasjons politikere. Vi er veldig glad for å få henne på laget, sier Tommy Hansen, direktør for kommunikasjon og næringspolitikk i Norsk olje og gass.

Barstad Sanner skal ha et spesielt fokus på å se på og formidle energi og klimautfordringer i det store bildet.

- Olje- og gassnæringen har gitt oss i Norge en helt unik anledning til å utvikle løsninger for fremtidens energibehov. Vi må kunne gi verden nok energi, samtidig som vi klarer å nå klimamålene. Bransjens mål må være å ta en aktiv rolle i det grønne skiftet og kombinere reduserte utslipp med en stabil energiproduksjon. Å kunne få ta del i dette arbeidet i et så spennende miljø som Norsk olje og gass er veldig inspirerende og jeg gleder meg til å komme på plass, sier Maria Barstad Sanner.