Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde

Vil du treffe unge i olje- og gassbransjen?

Joakim, Marte, Sigurd og Andreas har en litt annen arbeidshverdag disse ukene. De har nemlig byttet ut offshore- og helikopterhverdag med politikk og debatt.

Medlemsselskapene i Norsk olje og gass er opptatt av at vi skal ha en god dialog med unge politikere. For å gjøre en ekstra innsats i valgkampen har derfor Equinor og Aker BP gitt fire unge medarbeidere anledning til å jobbe for hele industrien i noen hektiske høstuker.

De fire har en ulik arbeidshverdag, men mage av dem er engasjert i fagforeningsarbeid og er tillitsvalgte. Nå bruker de tiden på å møte unge politikere, ulike sider av næringen og organisasjoner som har andre meninger om olje, gass og energi enn det vi har.

Hele gjengen deltok i Arendalsuka der de møtte mange og har fylt avtaleboka de neste ukene. Det var også stor stas å møte Equinor-sjef Anders Opedal. Denne uka står Bergen, Oslo, Stavanger og Tromsø på reiseplanen og i Oslo er det blant annet møte ned Natur og ungdom.

Du kan følge noe av aktivitetene de jobber med på vår Instagram @norskoljeoggass

Ønsker du å treffe denne gjengen? Send en e-post til: sigurd.harstad@akerbp.com

 

Joakim Kristoffersen, 22 år. Er oppvokst på Klepp, men flyttet til Bergen i 2019. Har tatt fagbrev i kontor- og administrasjon i Equinor og jobber nå med helikopterlogistikk i samme selskap. På fritiden studerer jeg IT-sikkerhet og er leder for ungdomsutvalget i Industri Energi Equinor.

Marte Gundersen, 26 år. Er fra Glomfjord, men bosatt på Sola. Prosessoperatør på Martin Linge, for Equinor. Hovedtillitsvalgt på plattformen og sitter i arbeidsutvalget for Eqaf, som er under paraplyen til Lederne.

Andreas Robberstad Kronheim, 30 år. Jobber som SAS-automatiker på Åsgard A. Jeg er også hovedverneombud og tillitsvalgt som sitter i styret i Safe som leder for SAFE Ung. Jeg bor på gård på Sandsli i Bergen i et hus jeg har overtatt etter mine besteforeldre. Har en stor lidenskap for ekspedisjoner, klatring og topptur. Gjerne de to sistnevnte kombinert. I naturen er sporløs ferdsel er veldig viktig for meg.

Sigurd Harstad, 27 år. Jobber som ingeniør i Boring og brønn i Aker BP, hvor jeg holder på med planlegging og oppfølging av boreoperasjoner for lete- og produksjonsbrønner. Har studert ved UiB og NTNU og har en master i petroleum fra sistnevnte.