Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde
FOTO: OTD Energy

Spennende digital møteplass under OTD Energy 21

Norsk olje og gass er vertskap for møteplassen Digital Hub på OTD Energy 21. Her blir det  interessante foredrag hver time og utstilling av roboter og droner.

OTD Energy 21 går av stabelen 20. og 21. oktober i Stavanger. Målet for Digital Hub, som Norsk olje og gass er vertskap for, er å skape en digital møteplass som gjenspeiler noen av satsingsområdene innenfor digitalisering i en olje- og gassnæring i omstilling mot et grønnere skifte.

Det blir rettet oppmerksomhet mot teknologiutvikling og kompetanse som viktige bidragsytere for å lykkes med å skape en bærekraftig industri for fremtidige generasjoner.

Det vil også være fokus på rekruttering og unges muligheter i bransjen. Trainees fra medlemsbedrifter i Næringsforeningen i Stavanger vil hele tiden være til stede for å svare på spørsmål.

Ved starten av hver hele time vil det bli ti minutter foredrag fra operatør, kompetanse- og teknologibedrifter der de beskriver konkrete utfordringer de stod overfor, hvordan de valgte å løse utfordringen, og hvordan løsningen de fant kan brukes videre. 

Ordstyrer er Gunn-Elin Hellegaard som er VP Digital Transformation i Aker BP ASA. Her vektlegges det å skape spennende og aktive diskusjoner for tilhørerne. Innlederne vil være til stede på Digital Hub etter foredragene, for å svare på spørsmål og bidra til ytterligere diskusjoner.

På Digital Hub vil det bli stilt ut drone fra Nordic Unmanned og robot fra Trolltunga Robotics.

Se programmet på Digital Hub her.

Det er gratis inngang på OTD Energy. Foredragene er åpne for alle interesserte. Husk å forhåndsregistrere. Gå inn på følgende lenke: https://otdenergy.com/ og velg Besøk OTD Energy.