Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde

God interesse for plugging av brønner

Mer enn 100 brønner skal plugges og stenges de neste fem årene. Årets Plug & Abandonment Seminar skal bidra til erfaringsoverføring mellom selskapene og gi ideer til ny teknologi.

Mer enn 100 brønner skal plugges og stenges de neste fem årene. Årets Plug & Abandonment Seminar skal bidra til erfaringsoverføring mellom selskapene og gi ideer til ny teknologi.

Årets seminar er det tiende i rekken. De hittil rundt 250 påmeldte deltakerne i jubileumsåret kommer fra operatørselskaper, leverandører og myndigheter. Det er fremdeles mulighet for interesserte å melde seg på for en innholdsrik og spennende dag på Quality Airport Hotel på Sola den 20. oktober.

- Målet for seminaret er å presentere den siste statusen, dele erfaring og læring fra operasjoner og gi inspirasjon til nye ideer og teknologier som kan brukes innen plugging og forlating av brønner, sier Magnus Svensson, domeneleder for E&P Subsurface i Offshore Norge.

Høydepunkter fra årets program

  • Åpningserklæring fra Erik Kirkemo, Equinor
  • Oppdateringer fra Petroleumstilsynet
  • Erfaringsoverføring – Lær av andre P&A-erfaring for ulike eiendeler og utfordringer
  • P&A og miljøutfordringer – Lær om bruken av ulike barrierematerialer og metanutsiving
  • P&A Riggløse operasjoner – Læring i forbindelse med testing av riggløse P&A-operasjoner
  • P&A Teknologibehov – Lær og se bruken av ny teknologi som blir tatt i bruk og erfaringer som trekkes fra bruken av disse
  • Møt forskjellige leverandører som fokuserer på å levere P&A-teknologibehov for i dag og for fremtiden

Se programmet for årets Plug and Abandonment Seminar 2022 og meld deg på her.