Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde

Erfaring fra beredskap rundt Bjørnøya

Med boreaktivitet lenger nord enn før stilles fremdeles høye krav til beredskap og oljevern. På Beredskapskonferansen i Bodø 10.- 12. mai presenteres erfaringer fra planlegging av beredskap rundt Bjørnøya.

Beredskapskonferansen avholdes i år i Bodø, og vil ha virksomhet i nordområdene som hovedtema. I tillegg til fokus på oljevernberedskap, blir samspillet mellom offentlige og private ressurser satt på dagsorden.

Statssekretær Kjell-Børge Freiberg fra Olje- og energidepartementet kommer for å snakke om krevende muligheter i Barentshavet, og statssekretær Reynir Johannesson fra Samferdselsdepartementet tar for seg beredskap mot akutt forurensning.

For påmelding og program, klikk her.

Om Beredskapskonferansen:

•    Beredskapskonferansen har som mål å bli en arena for nasjonal og internasjonal erfaringsutveksling og samarbeide om beredskap med fokus på offshore- og annen maritim relatert virksomhet.
•    Beredskapskonferansen er møtestedet for alle personer, organisasjoner og bedrifter som er engasjert i sivil beredskap for natur og liv.
•    Beredskapskonferansen er stedet for debatt om nye ideer og videreutvikling av beredskapsløsninger.

Konferansen blir arrangert av Norsk olje og gass, fagforbundet IndustriEnergi, Petroleumstilsynet og OFFB (Operatørenes forening for beredskap).

For mer informasjon, kontakt Maiken Ree