Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Enighet med Industri Energi på Bransjeavtalen

Etter to dager med forhandlinger er Norsk olje og gass, Norsk Industri og Industri Energi  kommet til enighet på Bransjeavtalen. 

- Vi er glade for at vi er kommet til enighet med Industri Energi. Det er i all hovedsak en forlengelse av eksisterende tariffavtale, med noen tilpasninger i forhold til frontfagoppgjøret. Lønn vil forhandles på den enkelte bedrift, sier forhandlingsleder Jan Hodneland i Norsk olje og gass.

Overenskomsten gjelder for medlemmer av Industri Energi som i hovedsak arbeider fast på land i operatørselskapene og omfatter om lag 3600 ansatte.

Forhandlingene med Safe, Parat og Negotia pågår ennå.

Kontakt
Jan Hodneland, forhandlingsleder Norsk olje og gass, mobil 913 41 301
Kolbjørn Andreassen, kommunikasjonsansvarlig Norsk olje og gass, mobil 952 82 808

Fakta om landavtalene

Mandag til onsdag denne uken er satt av til forhandlinger på Bransjeavtalen med Industri Energi og Oljeoverenskomsten med Safe, Parat og Negotia. Om lag fem tusen ansatte omfattes av avtalene. De fleste jobber på land blant annet i Statoil, BP Norge, ConocoPhillips Norge, Det norske oljeselskap, Eni Norge, Esso Norge, Lundin Norway, Norske Shell, Total E&P Norge, Wintershall Norge, Gassco, Teekay Shipping Norway, KCA Deutag Drilling Norge, ESS Support Services og ASCO Norge.