Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde

Fortsatt godt samarbeid med Fiskarlaget

Samarbeidet mellom Norges Fiskarlag og Norsk olje og gass skal fortsette i en mer effektiv form.

Det tidligere samarbeidet, Ett hav, ble vedtatt nedlagt tidligere i år. I dag har Norsk olje og gass og Norges Fiskarlag blitt enige om hvordan det gode samarbeid skal videreføres.
– Vi har i dag laget en plan for videre samarbeid, der vi skal fortsette med å ha jevnlige møter, for å oppdatere hverandre på saker av felles interesser, sier Karl Eirik Schjøtt-Pedersen, administrerende direktør i Norsk olje og gass.

Senest forrige uke gikk havnæringene sammen om et felles innspill om fremtidens havpolitikk som ble overrakt statsministeren. Videre fortsetter Fisk og seismikk-seminaret som arena for presentasjon av kunnskap og erfaring om seimsikk.
– Det er avgjørende at petroleums- og fiskerinæringen har en god dialog for å sikre best mulig sameksistens samt verdiskaping for begge næringene, sier Schjøtt-Pedersen.