Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Står foran avgjørende veivalg for fremtiden

Har vi råd til å la være å bruke landets naturressurser? Det er tema for Norsk olje og gass' årskonferanse Veivalg som arrangeres i dag.

– Naturressurser har skapt det Norge vi kjenner i dag og har vært avgjørende for å gi livsgrunnlag for Norge de siste tusen år. Nå står vi foran veivalg som vil være førende for hvilket Norge vi vil ha i fremtiden, sier administrerende direktør i Norsk olje og gass, Karl Eirik Schjøtt-Pedersen.  

Norsk olje og gass' årskonferanse Veivalg arrangeres i dag 16. mars på Gamle Museum i Oslo. Tema for årskonferansen er naturressurser. Årskonferansen kan følges direkte på denne siden fra klokken 11.00.   

– Vi må stille oss spørsmålet om vi fortsatt kan være et ressurssterkt land uten å bruke våre viktigste ressurser? Halvparten av Norges olje- og gassressurser er fortsatt ikke er utvunnet. Vi velger selv om vil gripe muligheten og bruke ressursene. Valget vi tar vil påvirke hvilket velferdsnivå vi kan ha, sier Schjøtt-Pedersen.

Til årskonferansen kommer statsminister Erna Solberg, partileder Jonas Gahr Støre, tidligere sentralbanksjef Svein Gjedrem, tidligere konsernsjef i Ericsson Hans Vestberg, professor i økonomisk historie Ola Grytten, administrerende direktør i Spekter Anne-Kari Bratten, m.fl. Konferansen ledes av Anne Grosvold.

Klikk her for å se hele programmet.

Hashtag for årskonferansen er #Veivalg