Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde

Moment - fremtiden under arbeid

15. mars avholdes Norsk olje og gass' årskonferanse 2018.

Da oljeprisen falt måtte olje- og gassnæringen tenke nytt. For å være konkurransedyktige i en tid med lavere oljepris var det nødvendig å kutte kostnader og jobbe smartere. Næringens mange kloke hoder tok utfordringen og brettet opp ermene. Pessimisme er snudd til optimisme.

Teknologiutvikling og innovasjon preger den pågående omstillingen. Det er moment i bransjen, drevet frem av visjonene og kunnskapen til titusener olje- og gassarbeidere.

Dette er tematikken for Norsk olje og gass' årskonferanse 2018, som har fått tittelen Moment - Fremtiden under arbeid.

Til konferansen har vi invitert bl.a. statsminister Erna Solberg (H), partileder Jonas Gahr Støre (Ap), konserndirektør i Statoil Arne Sigve Nylund, tidligere konsernsjef i SAS Jan Carlzon og andre gjester fra næringsliv, politikk og samfunnsliv. 

Årskonferansen finner sted på Oslo Kongressenter. Deltakelse er for inviterte gjester, men konferansen vil bli streamet i sin helhet. 

For spørsmål og presseakkreditering, kontakt Anders Høgalmen på arh@norog.no.