Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde
Norsk olje og gass

Trenger flere kloke hoder og flinke hender

Studentforeninger på NTNU møtte denne uken Norsk olje og gass for å snakke om fremtidig behov for arbeidskraft i industrien.

Onsdag 23. mai samlet om lag 40 studenter fra linjeforeningen OLGA (olje- og gassteknologi) seg for å høre om morgendagens olje- og gassindustri, og behovet for arbeidskraft. Tre av Norsk olje og gass' medlemsselskaper, Subsea 7, Aker BP og Teekay var på plass under møtet på NTNU for å fortelle om sine bedrifters virksomhet og behov.

- For vår del er utsiktene i arbeidsmarkedet gode. Vi sliter faktisk med å få tak i nok flinke folk, sa Evy Glørstad- Clark fra Aker BP.

Administrerende direktør i Norsk olje og gass Karl Eirik Schjøtt-Pedersen avsluttet seansen med perspektiver på olje- og gassindustriens fremtidsutsikter.

- Olje- og gassindustrien er en drivkraft for teknologiutvikling- også for andre næringer. Vi trenger flere kloke hoder og flinke hender som kan være med å skape morgendagens olje- og gassindustri. Det venter mange spennende oppgaver som skal løses, sa Schjøtt- Pedersen.

Se videointervju fra møtet under.