Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde
FOTO: Norway Pumps & Pipes

Ny konferanse om samarbeid mellom olje og medisin

Norway Pumps and Pipes og Norsk olje og gass lanserer en helt ny konferanse hvor teknologioverføringer står sentralt.

Norway Pumps & Pipes er en plattform for å bringe sammen yrkesgrupper innen helse og petroleum for å dele kunnskap og overføre teknologi.

Konferansen avholdes 17. og 18. oktober på Sola Strand Hotel.

Den bygger på en spennende og kreativ idé om å se sammenhengene mellom den hjertepumpen alle mennesker trenger for å leve, og den teknologien oljeindustrien anvender for å få olje og gass opp fra havbunnen gjennom pumpesystemer, rør og prosessanlegg.

Partnerne bak initiativet er Stavanger universitetssjukehus (SUS), International Research Institute of Stavanger (IRIS), Universitetet i Stavanger (UiS) og det multikommunale næringsutviklingsselskapet Greater Stavanger. Prosjektet er støttet av Helse- og omsorgsdepartementet, og selve konferansen er støttet av petroleumsbedriftenes arbeidsgiver- og interesseorganisasjon, Norsk olje og gass.

Konferansen bærer tittelen Igniting Technology Transfers og har som formål å være en møteplass hvor helsesektoren og petroleumssektoren kan dele kunnskap, utfordringer og metoder for å drive innovasjon og verdiskaping.

Konferansen har et meget spennende program og blir ledet av Nashater Solheim.

Her er programmet for konferansen.

Her kan du melde deg på.

Se også konferansens hjemmeside