Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde
Maiken Ree

Stor interesse for plugging

I dag samler Norsk olje og gass om lag 450 personer til Plug and Abandonment-seminar. Deling av erfaringer, nye ideer og suksesshistorier om plugging av brønner på norsk sokkel står på agendaen.

Administrerende direktør i Aker BP, Karl Johnny Hersvik, åpnet konferansen med et overordnet blikk på markedet og selskapets fremtidig aktivitet på norsk sokkel. Han understreket også viktigheten av et godt arbeid med plugging av brønner.

Årets seminar er det åttende i rekken, og trekker stor oppmerksomhet blant operatør- og leverandørselskapene på norsk sokkel. Nytt fra i år er et ekstra fokus på miljøaspektene ved plugging av brønner, og selskapenes estimat på antall brønner som skal plugges frem til 2025.

Norsk olje og gass Plug & Abandonment-forum ble etablert i 2009 for å bidra til en god utvikling av sikre, robuste og kostnadseffektive løsninger innen plugging og stenging av brønner på norsk sokkel.

De årlige P&A-seminarene tar sikte på å presentere den siste statusen innen tematikken, dele erfaring og læring fra operasjoner og gi grobunn til nye ideer og teknologier som kan brukes innen plugging  av brønner.