Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde
Foto: Lars Åke Andersen/Troms fylkeskommune

Sigrid Ina Simonsen ansatt i Norsk olje og gass

Sigrid Ina Simonsen er ansatt som regionsjef nord i Norsk olje og gass. Simonsen har solid erfaring fra både politikk og oljenæringen.

Sigrid Ina Simonsen har Ph.D. i fysikk fra Universitetet i Bergen og bred politisk erfaring. Det siste året har hun vært kommunikasjonsleder med kommunikasjonsansvar for drift nord i Equinor. Fra 2017 til 2020 var hun fylkesråd for kultur og næring i Troms fylkeskommune.

Hun har hatt en rekke verv i Arbeiderpartiet både kommunalt og på fylkesnivå, og flere styreverv i  private selskaper og kommunale foretak.
Hun har også fire års erfaring som reservoaringeniør i Equinor, daværende Statoil.

- Sigrid har en unik kombinasjon av industriell og politisk erfaring. Hennes kombinasjon av politisk innsikt og næringslivsforståelse er unik og det som skal til for å sikre et godt samarbeid mellom næringen og samfunnet i nord, sier direktør for Torbjørn Giæver Eriksen, direktør for Næringspolitikk og kommunikasjon i Norsk olje og gass.

- Olje- og gassnæringen er landets største næring, og den er viktig for mange lokalsamfunn i Nord-Norge. Etter hvert som flere funn og felt bygges ut og kommer i produksjon vil betydningen av næringen i nord forsterkes. Da er det naturlig med en sterk dialog mellom næringen og landsdelen, og jeg gleder meg til å representere næringens bransjeorganisasjon i den dialogen, sier Simonsen.