Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde
Foto: Tom Haga/Norsk olje og gass

Viderefører program for kompetanseutvikling

15 millioner kroner er tildelt bransjeprogram for olje-, gass- og leverandørindustrien i 2022. Ansatte, permitterte og arbeidsledige i bransjen kan søke.

Regjeringen etablerte i 2020 et treparts bransjeprogram for kompetanseutvikling i olje-, gass- og leverandørindustrien. I programmet samarbeider staten og partene i arbeidslivet om å øke deltakelsen i kompetanseutvikling innenfor utvalgte bransjer.

Programmet ble tildelt 15 millioner kroner i 2020 og 2021, og det er nå blitt tildelt samme sum for 2022. Ansatte, permitterte og arbeidsledige i bransjen kan søke på utdanningstilbudene.

Midlene skal brukes til å utvikle nye utdanningstilbud bransjen har behov for på fagutdanning, fagskole og høyere utdanningsnivå. Det vil også bli brukt midler til å oppskalere tilbud som har vært svært positivt mottatt i 2020 og i 2021, slik som fagbrev i kran- og løfteoperasjoner og kurs innen digitalisering.

Det skal holdes et kontaktseminar for selskap og utdanningsinstitusjoner for å ha dialog om utvikling av nye utdanningstilbud, les mer og meld deg på seminaret her.

For ytterligere informasjon, kontakt: 

Målfrid Rønnevik, spesialrådgiver kompetanse
Epost: mr(a)norog.no og mob: 468 44 450