Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde
FOTO: Kolbjørn Andreassen

Forhandler om lønn for ansatte i oljeservice

Lønnsforhandlingene for rundt 6000 ansatte i oljeservice er i gang.

Norsk olje og gass forhandler med Industri Energi på Oljeserviceavtalen og Safe på Brønnserviceavtalen. Avtalene er likelydende og forhandlingene pågår onsdag 11. mai og torsdag 12. mai.

- Flere av bedriftene innen oljeservice er i en utfordrende situasjon til tross for høye olje- og gasspriser. Det er derfor viktig at oppgjøret skjer innenfor rammen av frontfaget slik at vi sikrer arbeidsplasser og konkurransekraft fremover. Det er også viktig at partene forholder seg til at vi skal forhandle om lønns- og arbeidsvilkår fremover i tid, sier Elisabeth Brattebø Fenne som er direktør for arbeidsliv og forhandlingsleder i Norsk olje og gass.

Det er om lag 6000 ansatte på de to oljeserviceavtalene det skal forhandles om. Disse jobber i følgende leverandørbedrifter:

Altus Intervention AS, Aker Solutions AS, avd Ågotnes, Baker Hughes Norge, Halliburton AS, Oceaneering AS, KCA Deutag Drilling Norge AS, Schlumberger Norge AS, Subsea 7 Norway, Weatherford Norge AS, Vetco Gray Scandinavia, Altus Intervention (Technologies) AS, Benor, Cameron Norge AS, Enhanced Drilling AS, Expro Norway AS, Franks International, Intertek West Lab, IOS Tubular Management, Landmark Graphics, Nosefo Tau, Nosefo Bergen, Oceaneering Asset Integrity, Petrotech AS, PSW Technology, RelyOn Nutec Norway AS, Ramco Norway AS, ResQ, Soiltech Offshore Services AS, Stratum Reservoir (Norway) AS, Speedcast Norway AS, TWMA Norge og Welltec.


Se også samleside for lønnsoppgjør 2022.

Kontaktperson

Kolbjørn Andreassen, kommunikasjonsleder for arbeidsliv og operative forhold i Norsk olje og gass, mobil 952 82 808