Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde

Lønnsforhandlingene for rundt 6.000 ansatte i oljeservice er i gang

Tirsdag 14. mai og onsdag 15. mai forhandler Offshore Norge med IE&FLT på Oljeserviceavtalen og Safe på Brønnserviceavtalen.

Offshore Norge forhandler med IE&FLT på Oljeserviceavtalen og Safe på Brønnserviceavtalen. Avtalene er likelydende, og forhandlingene pågår tirsdag 14. mai og onsdag 15. mai.

– Vi ser frem konstruktive forhandlinger. Det er viktig å gjennomføre et oppgjør i tråd med frontfaget for å sikre næringens konkurransekraft over tid, sier Elisabeth Brattebø Fenne, direktør organisasjon og arbeidsliv og forhandlingsleder i Offshore Norge.

Det er om lag 6.000 ansatte på de to oljeserviceavtalene det skal forhandles om. Disse jobber i følgende leverandørbedrifter:

KCA Deutag Drilling Norge, Altus Intervention, Aker Solutions Subsea Ågotnes, Baker Hughes Norge, Halliburton, Oceaneering, Schlumberger Norge, Subsea 7 Norway, Weatherford Norge, Altus Intervention (Technologies), Benor, Cameron Norge, Ccb Subsea, Enhanced Drilling, Expro Norway, Franks International, Intertek West Lab, IOS Tubular Management, Landmark Graphics, Nosefo Tau, Nosefo Bergen, Oceaneering Asset Integrity, Petrotech, PSW Technology, Rely0n Nutec Norway, Ramco Norway AS, ResQ, Saipem Limited Norway Branch, Soiltech Offshore Services, Stratum Reservoir (Norway), Speedcast Norway AS, Tss Norway, TWMA Norge og Welltec Oilfield Services (Norway) AS.

Se også NHOs samleside for lønnsoppgjøret 2024.