Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde

Offshore Norge oppretter egen avdeling for havvind

Offshore Norge, som organiserer havvindselskapene på norsk sokkel, har valgt å opprette en egen avdeling for havvind.

Bakgrunnen er et ønske om å styrke arbeidet med havvind ytterligere i organisasjonen og øke tilbudet til medlemmene på dette området.

Roger Pedersen som i dag har vært fagsjef for havvind går inn i stillingen som avdelingsdirektør for havvind.  

- Offshore Norge har over flere år arbeidet med å etablere en havvindnæring på norsk sokkel. De første tildelingene av havvindområder vil komme til neste år, og jeg ser et behov for å løfte og styrke arbeidet med havvind. Jeg er derfor glad for at Roger Pedersen har sagt ja til lede dette arbeidet videre i en ny rolle, og jeg ser frem til å arbeide sammen med han og selskapene for å etablere havvind som en ny næring på norsk sokkel, sier Hildegunn T. Blindheim, administrerende direktør i Offshore Norge

- Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet sammen med våre havvindselskaper med å gjøre norsk sokkel til et attraktivt område for havvind. Mye av rammeverket for havvind er på plass, men det er fortsatt mye som gjenstår før myndighetenes ambisjoner for havvind blir realisert, sier Roger Pedersen direktør for havvind i Offshore Norge