Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde

Brudd i forhandlingene på oljeservice

Offshore Norge kom ikke til enighet med IE&FLT og Safe om oljeservice- og brønnserviceavtalene. Oppgjøret går dermed til mekling.

Forhandlingene med IE&FLT på Oljeserviceavtalen og Safe på Brønnserviceavtalen, endte onsdag kveld i brudd.

– Det er synd at vi ikke kom til enighet i denne omgang, særlig fordi vi leverte et tilbud i henhold til frontfagoppgjøret, sier Elisabeth Brattebø Fenne, forhandlingsleder i Offshore Norge.

Dato for mekling vil bli satt senere.

Dette var det andre av fire oppgjør for ansatte i petroleumssektoren som Offshore Norge forhandler på. I forrige uke ble det enighet om sokkeloppgjøret. De to oppgjørene som gjenstår er Landbaseavtalene 21. mai og Landavtalene 28. mai.

Det er om lag 6.000 ansatte på de to likelydende oljeserviceavtalene. Disse jobber i følgende leverandørbedrifter:

KCA Deutag Drilling Norge, Altus Intervention, Aker Solutions Subsea Ågotnes, Baker Hughes Norge, Halliburton, Oceaneering, Schlumberger Norge, Subsea 7 Norway, Weatherford Norge, Altus Intervention (Technologies), Benor, Cameron Norge, Ccb Subsea, Enhanced Drilling, Expro Norway, Franks International, Intertek West Lab, IOS Tubular Management, Landmark Graphics, Nosefo Tau, Nosefo Bergen, Oceaneering Asset Integrity, Petrotech, PSW Technology, Rely0n Nutec Norway, Ramco Norway AS, ResQ, Saipem Limited Norway Branch, Soiltech Offshore Services, Stratum Reservoir (Norway), Speedcast Norway AS, Tss Norway, TWMA Norge og Welltec Oilfield Services (Norway) AS.

Se også NHOs samleside for lønnsoppgjøret 2024.