Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde
Foto: Atle Espen Helgesen, IE&FLT

Mekling på oljeservice er i gang

Meklingen på oljeservice- og brønnserviceavtalene vil finne sted 17. og 18. juni.

Meklingen på oljeservice- og brønnserviceavtalene er nå i gang hos Riksmekleren i Oslo. Det er satt av to dager til forhandlingene.

– Vi ser frem til konstruktive forhandlinger og håper vi kommer frem til en løsning gjennom mekling, sier Elisabeth Brattebø Fenne, direktør organisasjon og arbeidsliv og forhandlingsleder i Offshore Norge.

Hvis man ikke blir enige i løpet av meklingen, har IE&FLT varslet at 113 medlemmer blir tatt ut i det første streikeuttaket.

Disse jobber i SLB, Halliburton, Baker Hughes, Oceaneering og Weatherford.

Det er om lag 6.000 ansatte på de to likelydende oljeserviceavtalene. Disse jobber i følgende leverandørbedrifter:

KCA Deutag Drilling Norge, Altus Intervention, Aker Solutions Subsea Ågotnes, Baker Hughes Norge, Halliburton, Oceaneering, Schlumberger Norge, Subsea 7 Norway, Weatherford Norge, Altus Intervention (Technologies), Benor, Cameron Norge, Ccb Subsea, Enhanced Drilling, Expro Norway, Franks International, Intertek West Lab, IOS Tubular Management, Landmark Graphics, Nosefo Tau, Nosefo Bergen, Oceaneering Asset Integrity, Petrotech, PSW Technology, Rely0n Nutec Norway, Ramco Norway AS, ResQ, Saipem Limited Norway Branch, Soiltech Offshore Services, Stratum Reservoir (Norway), Speedcast Norway AS, Tss Norway, TWMA Norge og Welltec Oilfield Services (Norway) AS.

Se også NHOs samleside for lønnsoppgjøret 2024.