Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde
Foto: Compass Group

ESS trenger folk til å jobbe offshore – får ikke nok søkere

Forpleiningsbedriften ESS Support Services trenger flere folk til å jobbe ute i Nordsjøen. Utfordringen er at ikke mange nok søker på stillingene.

OBS! ARTIKKELEN ER GAMMEL - STILLINGENE ER BESATT

 

- Vi skal ansette 70 nye medarbeidere fordelt på 30 kokker og 40 renholdere, sier administrerende direktør Eli Aga i ESS Support Services.

ESS er en del av det internasjonale selskapet Compass Group PLC. I Norge har ESS Support Services hovedkontor i Stavanger og leverer tjenester til rigger og installasjoner på norsk sokkel innenfor hotelldrift offshore; som mat, renhold, vaskeri, kiosk, velferdstjenester og beredskapsfunksjoner.

Hoveddelen av de ansatte består av forpleiningsledere, renholdere og kokker. Nå er det spesielt kokker og renholdere bedriften har stort behov for.

Trenger flere søkere
Eli Aga forteller at de hittil på langt nær har mottatt tilstrekkelig antall søknader for å besette stillingene med de rette folkene. 

- Vi får ikke nok søkere. Derfor ønsker vi mange flere velkommen til å søke jobb hos oss, sier hun.

- Hva krever dere av kompetanse for at folk skal få jobb offshore?


- Kokker må ha fagbrev og helst minst to-tre års arbeidserfaring. I tillegg må de ha gyldig helseerklæring, gyldig sikkerhetskurs og gyldig førstehjelpskurs, sier Aga.

For renholdere er kravene at de har gyldig helseerklæring, gyldig sikkerhetskurs og gyldig førstehjelpskurs.

- Hvor skal de nye medarbeiderne jobbe?

- De vil jobbe på installasjoner i havet som har utreise fra Bergen eller Stavanger. Det vil si Nordsjøen, avslutter administrerende direktør, Eli Aga i ESS Support Services.

Fikk du lyst til å søke? Her finner du de ledige stillingene.

Les også: